SloopAuto via Autovide. Inkoop van sloopauto’s door heel Nederland

Autovide voor particulieren
Autovide verbindt particulieren en (garage-)bedrijven met elkaar. Autovide biedt de Nederlandse consument alles, voor het kopen of verkopen van 2e hands auto’s met het openstellen van haar unieke diensten en producten.

• aanmelden als sloopbedrijf
• bemiddelaar worden
• servicepunt worden

De consument nog sneller bij u!

Autovide is hét label waar de particulier en het professioneel sloopbedrijf elkaar eenvoudig kunnen vinden. Met een uniek aanbod van gecombineerde diensten en producten is Autovide sinds kort gelanceerd. Eén van de cruciale partners binnen dit concept is het professioneel autosloopbedrijf, zoals u!
Door een portal aan te bieden aan de consument welke zijn of haar sloopauto wil laten ophalen is de service van Autovide compleet.

Aansluiten voor u is geheel gratis.

Wanneer Autovide met u overeenstemming bereikt omtrent een aangeboden sloopauto betalen wij u een leuke vergoeding. Hiervoor werken wij samen met een van de grootste sloopauto inkoop dienst. autoinkoopbod.nl is immers onze partner. Uw sloopauto verkopen is hier meer heel eenvoudig geworden. Zij hebben zich toegelegd op de inkoop van einde levens voertuigen die geschikt zijn voor de autosloperij. Dit kunnen zijn dan wel sloopauto die zijn afgekeurd voor de APK of schadevoertuigen, kapotte auto die bij een verkeersongeval betrokken zijn geraakt. De auto zal door hun kosteloos bij u aan huis worden opgehaald waarna deze zal worden afgevoerd naar de autosloop zodat het voertuig op een milieu vriendelijke wijze kan worden gesloopt. Bij de overdracht van uw kapotte auto krijgt u direct betaald. Daarnaar geven zij u een geldig vrijwaringsbewijs zodat u geen motorrijtuigenbelasting meer hoeft te voldoen.