Sloopauto ophalen, laten afvoeren

Sloopauto ophalen, laten afvoeren

U heeft een auto voor de deur staan die u niet meer gebruikt? Vaak wordt een kapotte auto stilgezet. De auto heeft een mankement waardoor er niet meer mee gereden kan worden. De auto moet eigenlijk naar de garage maar u heeft op dit moment andere prioriteiten! Of u zit misschien net even krap bij kas .Soms kan direct verkopen van de auto de beste oplossingen. U betaalt namelijk geen vaste lasten meer voor het voertuig. Bij de verkoop bent u in een keer verlost van de apk aan verplichting, de wegenbelasting en de motorrijtuigenbelasting. Heeft u de ruimte en kan u het voertuig op eigen trein stallen dan bestaat er de mogelijkheid dat u het voertuig schorst. Want u echter in de binnenstad dan is dit voor veel consumenten niet mogelijk. Daarnaast kost het schorsen in het hoogtarief u ook geld en zal de auto als nog een keer gemaakt kunnen worden.

Onze autosloperij helpt u graag een handje bij het maken van deze lastige keuze. Wij als autofanaten begrijpen heel goed dat uw auto toch ook een klein beetje een emotionele waarde vertegenwoordigt. Vaak is het die auto waarmee u afgelopen zomer nog mee op vakantie bent geweest. Of dat hele gezellige etentje bij de McDonalds de Mcdrive. Niet alleen de emotionele waarde telt maar ook de kosten die u de afgelopen jaren al heeft moeten maken om de auto in goede staat te houden. Autorijden kost nu eenmaal geld! Veilig en verantwoord rijden is nog duurder!

Ophalen is gratis en geheel kosteloos

naast dat wij de sloopauto of schade-auto geheel gratis bij u komen ophalen kunnen wij ook nog een vergoeding betalen voor de auto die u te koop aanbiedt. De waarde van sloopauto kan behoorlijk verschil. Er zijn verschillende factoren die de waarde van uw auto doen bepalen. De leeftijd van de auto is van belang heeft u een jongere auto die slechts enkele jaar oud is markt met een kapotte motor kan de inkoopprijs behoorlijk oplopen. Is het een oude auto die aan het einde van zijn technische levensduur is beland? Vaak krijgt u dan een dagwaardevergoeding voor de oud ijzerprijs plus toeslag. Wanneer uw auto een eindelevensvoertuig is geworden. Een auto die gewoonweg aan het einde is van zijn technische staat! Dat betekent dit dat de dagwaarde vaak ook nihil is! De waarde van het voertuig wordt vooral bepaald of er een geldige apk-keuring op zit of niet! Daarbij komt dat verschillende modellen, types op een gegeven moment allemaal dezelfde gebreken gaan vertonen: zoals roest!

Alles direct geregeld.

Het particulier verkopen van u auto is vaak een lastige klus! Auto moet in goede staat zijn en beschikken over een fris keuring anders trekt het voertuig maar weinig aandacht van eventuele geïnteresseerden. Daarnaast moeten wellicht betalen voor een online advertentie. De verkoop van uw sloopauto is vele malen eenvoudiger. Neem telefonisch contact op met een van onze inkopers of vul online het formulier in. Bij Bell u binnen enkele uren terug en doen u een direct overnamebod. Zijn de auto papieren compleet dan kan het voertuig soms dezelfde dag of binnen enkele dagen worden opgehaald. De administratieve last, het overschrijven wordt ter plaatsen bij u geregeld. Wij rekenen direct het afgesproken bedrag met u af en zullen het voertuig afvoeren. Vervolgens hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te bellen met de melding dat u auto is verkocht.