Sidesteps installatie voor mijn Audi

Sidesteps installatie voor mijn Audi

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw uiterlijk voor mijn Audi. Beetje uitgekeken namelijk. Er zijn echt duizenden dingen die je kan doen, duizenden soorten onderdelen of accessoires die je auto net even anders doen ogen. Ditmaal heb ik de keuze gemaakt om sidesteps ook wel treeplanken genoemd aan te brengen op de auto.

Het nadeel met auto onderdelen en deze hobby van carstyling het loop zo vaak al snel in de papieren. Dus ging kijken of er misschien een goede deal te vinden is bij een webwinkel ergens in het land. Op internet zie je al vaak dat er soms hele goede deals bij zitten t.o.v. fysieke winkels. Minder kosten enzo stelt ze blijkbaar in staat de prijs te doen zakken. Na een paar uur research vond ik deze link: carstyling.nl: sidesteps kopen online. Side steps zitten zoals de naam al aangeeft aan de side of in het Nederlands aan de zijkant. Het is een soort streep een lat aan de zijkant. Dit kan helpen met instappen maar de primaire motivatie voor auto eigenaren om side steps op een auto aan te laten brengen is dat ze willen zorgen voor een vlot uiterlijk.

Ik bestelde de sidesteps die passen op mijn auto direct. Ik had de bestelling na iets van 3 werkdagen binnen wat acceptabel is naar mijn bescheiden mening. De side steps zijn prima, natuurlijk in nieuwstaat dus niets te klagen. Installatie met de handleiding die erbij zat was ook goed te doen, even beetje afkijken op YouTube maar ging prima.

Enfin voor de geïnteresseerden deel ik bij deze even de NAP gegevens van de winkel:

Carstyle.nl: autostyling onderdelen online kopen
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk, Nederland
Telefoon: +31 46 436 2744
Ze hebben hier fijne voorwaarden waaronder gratis verzending en retourneren. De service is uitstekend wanneer er wat vraagjes waren ontvang altijd binnen paar uur deskundig antwoord.