Een Renault geïmporteerd uit Mechelen

Een Renault geïmporteerd uit Mechelen

Ik ben van de Franse auto’s. Ik rijd al mijn hele leven Renault. En daar gaat geen verandering in komen. Al leek het daar wel even op met de stijgende auto prijzen hier in Nederland. Loop bij een Renault dealer binnen hier en je ziet dat het onbetaalbaar begint te worden relatief gezien voor een Nederlands gezin dat niet breed zit.

Toen kwam collega van werk met de suggestie, kijk eens wat zuidelijker. Niet in de zin van Limburg. Maar hij bedoelde België. In Vlaanderen liggen de autoprijzen beduidend lager dan in Nederland en zeker wanneer het aankomt op Franse merken. Ik weet niet hoe, ik weet niet waarom maar het is een feit. Dus kijk anders een op AutoScout24.be was zijn advies. Ik hoorde in verleden ook wel soortgelijke verhalen omtrent auto’s uit Duitsland, maar ik kan amper Duits en het voordeel van Vlaanderen is dat ze Nederlands praten en schrijven.

Ik ging dus kijken op de marktplaats voor auto’s en vond al snel een aantal interessante advertenties. Een van de verkopers raakte in gesprek mee en leek me betrouwbaar. De deal was al snel beklonken. Nu alleen nog het voertuig hier halen. Dus ik zoeken op internet naar informatie waar je allemaal rekening mee moet houden. Dat vond ik hier op deze link: easyimport.nl: auto importeren België gids. Er stond ook bij dat zij de import geheel voor je kunnen regelen. Dat lijkt me eigenlijk nog het beste van een grote aankoop als een auto importeren is voor mij toch nog wel een ver van mijn bed show om heel eerlijk te bekennen.

Enfin fast forward een paar weken later stond de auto voor de deur. Alles rap en professioneel afgehandeld, geen omkijken gehad, geen stress, geen druppel zweet. Voor mensen die ook zoiets wel wat lijkt zal ik de adresgegevens delen:

EasyImport.nl – import auto kopen dienstverlening
Adres: Raasdorperweg 54, 1175 KX Lijnden, Nederland
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: +31 23 205 2090
Enfin, wat mij betreft is auto invoeren zeker een aanrader mits je weet wat je doet of een partij inzet die dit kan regelen.